Mojca Cerovšek

Sem veterinarka in bioresonančna terapevtka za živali.
Raziskovanje in učenje novega je moja strast, zato se neprestano strokovno izobražujem. V zadnjih letih sem obiskala številne seminarje in kongrese doma in v tujini. Pridobila sem uporabna znanja o zdravljenju z bioresonanco in drugih pristopih naravnega zdravljenja.

Trenutno delujem kot bioresonančna terapevtka in prehranska svetovalka. Pišem strokovne prispevke za spletno stran zdravahranazapse.si. Mesečno soustvarjam delavnico Kako narediti “popoln” obrok za psa.

Zgodnji začetki

Že od nekdaj me je privlačil nevidni svet. Rada sem brala knjige o duhovnosti in osebni rasti. Prakticirala sem jogo, meditacijo, čuječnost, lucidne sanje in še marsikaj drugega. Ker ni zdravega duha brez zdravega telesa, sem se poglobila v zdravo prehrano in se preizkusila v različnih športih.

Sem velika ljubiteljica Narave in živali in ta moja ljubezen me je pripeljala na Veterinarsko fakulteto. Pobliže sem spoznala tudi rastline, preko učenja permakulturnega načina vrtnarjenja in uporabe zdravilnih zelišč.

Moja strokovna pot

Leta 2007 sem diplomirala na Veterinarski fakulteti. Leto kasneje sem se vpisala na doktorski študij. Zaposlena sem bila na Inštitutu za patologijo in raziskovala tumorje mlečne žleze pri psici. Doktorirala sem leta 2013.

Leta 2013 sem pričela z delom v ordinaciji dr. Krušiča v Radomljah, z namenom, da se pobliže spoznam z naravnimi pristopi zdravljenja pri živalih. Nad rezultati sem bila navdušena, zato sem se najprej vpisala v šolanje za bioresonančnega terapevta, leto kasneje pa še na študij za veterinarje homeopate.

Lastniki, ki me kontaktirajo so si sicer karakterno precej različni, ampak eno nam je vsem skupno: povezanost z Naravo.