Vizija

Center naravnega zdravljenja za živali

Na enem mestu bomo združili vse učinkovite metode naravnega zdravljenja (bioresonanca, homeopatija, osteopatija,…). Tako vam ne bo potrebno hoditi od strokovnjaka do strokovnjaka, saj bo vsa ponudba na enem mestu.

Strokovno bomo ocenili, katera metoda je najboljša za rešitev zdravstvenih težav vašega kosmatinčka. Ob kroničnih obolenjih in hujših težavah bomo po potrebi posamezne metode med seboj kombinirali, da povečamo možnosti za popolno ozdravitev.

 

V ta namen sodelujem z:

Špela Suhač, dr. vet. med., energijska osteopatinja (http://www.energijska-osteopatija.si/),

Klavdija Tomažič, dr. vet. med., bioresonančna terapevtka (https://www.facebook.com/bioresonancazazivali/?fref=ts)

Maja Holeček, dr. vet. med., homeopatinja (http://www.hollivet.si/hollivet/domov.html).

Če se tudi sami vidite kot del te zgodbe, podpirate takšno idejo ali imate kakšen nasvet/komentar v zvezi s tem, bom vesela, da mi to sporočite!

 

 

Preventiva in osveščanje

Moj cilj je, da vas seznanimo z resničnimi dejstvi o zdravem življenju vašega kosmatinčka in kako lahko sami doprinesete k temu. V ta namen se bomo družili na izobraževanjih in delavnicah.

 

Imate idejo za tematiko? Vas kaj muči pa nikakor ne najdete odgovora? Ne zaupate informacijam na spletu?

Sporočite mi vaše dileme in zanimanja in pripravimo delavnico, ki vam bo odgovorila na vprašanja.

 

 

Ena velika srečna kosmata družina

Vsi, ki iščemo in se poslužujemo naravnih oblik zdravljenja, se zavedamo “nevidnih sil”, ki so v nas in okoli nas. Odgovore iščemo v Naravi, ker vemo, da iz nje izhajamo in nam lahko ponudi vse kar potrebujemo. Razmišljamo drugače, izven začrtanih okvirjev in smo vedno odprti za nova (spo)znanja.

 

Si želite biti del velike družine, ki vas podpira in razume?

Družili se bomo na prijateljskih srečanjih, kjer si bomo izmenjevali izkušnje, mnenja, dognanja in tudi solze. Nove prijatelje bodo spoznavali tudi naši kosmatinčki, saj bodo na naših srečanjih imeli čas za neskončno igro.